Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Beze zbytku souhlas R^ je to obroský průšvih a za nesou za něj svojí vinu předevší USA. Afghanistán, al Kajda, "arabské jaro"...a na konci všeho je tady situace, že zvažuji vrátit půl roku zaplacenou dovolenou na Mallorce, kam létám 12 let. A teď se tam začínám bát. ISIS. Bože na Mallorce chtějí zabíjet turisty. To už je vrchol všeho! Merkelová to samozřejmě podělala neskutečně, ale koukal bych za Velkou Louži..ti za to jsou zodpovědní nejvíc. Ach jo.

1 0
možnosti

Multikulturalismus tu je i bez fyzické přítomnosti cizinců. Média a Internet zajistily, že ani čeština už není tak česká.

A to, že většina uprchlíků jsou muslimové, nemusí nutně souviset s islámem. Islám je součást jejich identity, ale to zdaleka neznamená, že je jejich rozpínací motivací.

Hudba vám jde poněkud lépe než logika, zdá se :)

2 2
možnosti

P97e65t72r 27K58ř32í59ž

21. 4. 2016 22:33

Několik výrazů z angličtiny nečiní naši zemi multi - kulti. Arabsky zde nehovoříme a hovořit nebudeme. Klikyháky neumíme a učit se nebudeme. Úřední jazyk - čeština.

Islám je expanzivní náboženství z podstaty. Ostatně, takto přece islám začal, že? Nejdříve Mohameda vyhnali a on zdrhl do Mediny v roce 622 našeho letopočtu. Hidžra se tomu říká. Tehdy začal muslimský letopočet. A jak se to vyvinulo? Arabští muslimové Medinu ovládli, Židé a křesťané museli platit daň a stali se lidmi 2. kategorie. Jo, jo, stále stejná písnička: "My ubozí muslimové, jen 2 prstíčky strčíme a hned zase půjdeme... Anebo možná zůstaneme a uděláme z vás své sluhy". To tu ale dobře známe, víte?

3 0
možnosti

P46e57t58r 42K25ř24í89ž

21. 4. 2016 21:35

Velmi dobře napsané a není co dodat. Řekl bych však, že svým prvním článkem jste si poněkud "vystřílel prach". O čem budete psát příště? Takto Vám témata brzy dojdou. Musíte zvolnit... :-)

1 1
možnosti
Foto

Já si jen rýpnu. Představa mírumilovného buddhismu je lehce klišovitá. Moc se o tom neví, ale v Myanmaru paradoxně budhisté rasisticky napadali a šikanovali místní muslimy. Dokonce měli i svého buddistického Bin Ladina.

0 0
možnosti

R^ Dobré; jen některé myšlenky upřesnit, viz i poznámka p. Noska.

2 1
možnosti

P.S.

Doufám, že se sejdeme 1.5. na Letné pod kyvadlem.

0 0
možnosti

J58i47ř27í 20N83o57s77e94k

21. 4. 2016 18:15

Františku, nemyslím, že vítači a nevítači jsou 50 : 50. Tady nejde o xenofobii, čecháčkovství a lakotu s omezeností (ironie), ale probouzí se pud sebezáchovy a mnoho vítačů otevřeně změnilo názor. Smutné je, že vláda tuhle většinu nejenom nerespektuje, ale šikanuje chystanými zákony, vysmívá se jí a snaží se ji "vychovávat" k obrazu "nového člověka" - viz nové změny ve školství, v sociální politice.

Je to smutné, ale po pudu sebezáchovy by se měla dostavit zlost a odhodlání nenechat si tohleto na hlavuRv

16 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS