Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Část mého textu z Literárních novin:

A o co tedy jde v Evropě? Jsme svědky bagatelizace a relativizace totalitní islámské ideologie a její instalace do evropského prostoru jako jednoho z kroků k demontáži civilizačních lidských prav, svobod a demokracie s cílem pozvolného nastolení novodobého totalitního režimu. Vše lstivě pod maskou humanity a dobrotivosti.

V "nové" totalitní Evropě bude pro mocenské struktury podstatně jednodušší realizovat všechny plány a konstrukty k upevnění své mocenské pozice i hájení svých zištných zájmů. Demokracie a lidská práva se tak stávají nepohodlná, nemoderní a nevhodná a brání mocenským strukturám v jejich rozmachu a rozvoji. A tak se silově snaží prostřednictvím mediální propagandy tento názorový pohled vnutit do povědomí veřejnosti stylem, aby ho přijala za svůj. Máme plesat nad cenzurou s krycím názvem korektnost a radovat se z omezování našich občanských práv. Máme s nadšením vítat v našem teritoriu ilegální přistěhovalce z cizí nepřizpůsobivé civilizace, jejíž životní standard je založen na uplatňování pravidel totalitní ideologie, máme jim poskytnout luxus, máme se jim podvolit a bezpodmínečně tolerovat jejich bizarní náboženské zvyky.

Každému soudnému člověku musí být jasné, že při dlouhodobém silovém vnucování takto absurdních pravidel, bude v Evropě docházet ke konfliktům a střetům dvou nekompatibilních civilizací. Moc bych se divila, kdyby mocenské struktury o tomto logickém důsledku nevěděly. Proč tedy činí, co činí? Hroutí se jim systém a toto je pokus o restart? Zažíváme teprve předstupeň čehosi většího, co bude následovat? A je na čase se opravdu bát?

7 0
možnosti

K17a95r74e88l 79M58a25s77e27k

26. 5. 2016 19:13

Vaše pěkné slohové cvičení se zcela míjí se skutečností. Nikdo nám neříká, že máme plesat nad cenzurou, radovat se z omezování našich občanských práv (které neexistuje), či vítat s nadšením ilegální přistěhovalce a poskytovat jim luxus nebo se jim podvolit. A mluvte prosím jenom za sebe a ne za "každého soudného člověka". :-)

0 1
možnosti

Otazka je spatne polozena. Je nutne se ptat, kdo stoji za islmizaci Evropy.a pro koho je tento vyvoj obrovsky kseft. To je na zacatku. Potom nastane kolonizace Evropy islamem. Tak zanikl i stary Rim, tedy nic noveho. Nedelejme si iluze. Islamisti vykopali valecnou sekeru. A nectejme od EU neco. Prosim nerusit. EU pozoruje.

4 0
možnosti

EU se ani nenámáhala udělat rozbor islámu a koránu, zatím co za fašizmus jsou stigmatizováni Němci dodnes a komunizmus byl rozpitván do morku kosti. Ale i tak. Základní otázka leží někde jinde. Kde je hranice svobody víry a vyznání? Jak je to s tím, když je jiné náboženství za hranou ústavy a za hranou právního systému země? Je nedemokratické požaduji-li, aby náboženství druhého neomezovalo moje práva a svobody? Co to je za demokracii (a je to vůbec ještě demokracie) která ve slepé ochraně náboženství druhého omezuje moje náboženství, tradice, zvyky a vůbec praktiky každodenního života? A v neposlední řadě je důležité otevřít k veřejné celoevropské debatě otázku. Je tohle jenom náhoda a nebo cílený záměr a pokud ano, tak proč?

2 0
možnosti

„Existuje-li jedna věc, která mě na památce holokaustu děsí, pak jsou to odporné trendy, ježse objevily v celé Evropě, a v Německu především, před nějakými 70, 80 a 90lety, a rozpoznání důkazů těchto trendů zde, mezi námi, v roce 2016. Není nicsnazšího než nenávidět ty, kteří jsou jiní; není nic snazšího než rozsévathrůzu a teror; není nic snazšího než chovat se jako zvěř, přizpůsobit se a býtpovýšený.“ židovský generál Jair Golan

0 1
možnosti

Myslite si, ze lide apriori nemaji radi ty, kteri jsou jini? Proc treba takove Vietnamce nema rada jen mala hrstka spolecnosti? Neni to spis patologicka jinakost, proti ktere lide vystupuji?

4 0
možnosti

Evropa to neudělá, neboť má různorodý civilizační vývoj, jsou zde multikulturní bývalé koloniální mocnosti, vedle civilizací jež vznikly na základech Svaté říše Římské, tedy střed Evropy a dále Byzantské, východ Evropy.

Další fenomén je děsivá koletivizace Evropy a dnes podpořena výrazným projevem ženské politiky, nejde jen o viditelné političky, to podstatné je na úrovni správ.

Tím se vytvořil civilizační humanistický socialismus, jež preferuje lidi s určitou hodnotou civilizačního - duševního IQ, jež je "omezeno" jen na své potřeby a zájmy. Vše je normováno tak aby všichni bez rozdílu civilizačního - duševního IQ měli šanci.

Následek je zde v tom, že Evropská civilizace, či spíše multicivilizační prostor, ztratil svoji přidanou hodnotu lidstva a tím je schopnost vytvářet duševní - duchovní jádro společnosti, silné osvícené osobnosti z celého společenského spektra, jejiž vnímání je komplexní a nadčasové ...

Ty motivují společnost, ukazují na ideály, hodnoty a potřeby, umí popsat prcesy ve společnosti a ostatních civilizací a řešení.

Toto dnes nahrazují politici jež se rekrutují opět z tohoto stavu a vlastně díky němu existují, tedy současný civilizační humanistický byrokratický socialismus.

Vytvořila se zde vzájemná vazba... .

Máme zkrátka velmi malý prostor pro vnik prostoru pro lidi s rozvinutým civilizačním - kulturním IQ, tak že jejich vliv je zanedbatelný a navíc takto rozvinutá osobnost pochopí kde je současná achilova pata a nebude se hrnout na "porážku" . Rozdíl v onom IQ, je kde "nízké" je vidět své město z veže kostela maximálně okolního nejvyššího kopce o proti schopnosti vidět a vnímat krajinu až po kontinety s rozvinutým, IQ. Je potřeba zde určitá rovnováha.

Spíše to směřuje k multikulturnímu civilizačnímu střetu a sebeobnovení hodnot společnosti, civilizace. Je zde tedy spíše stav, kde stojí proti sobě významná většina s tímto IQ, jež očekává řešení z vrchu a pak malá část, jež chápe situaci a kam směřovat ale prostě nemá šanci ... .

0 0
možnosti

Nejhorsi je, ze zatimco dnes Svycari jeste mohou rict, ze muslimum zadnou vyjimku ohledne (ne)podavani ruky neudeli, zitra uz si to nebudou moci dovolit...

1 0
možnosti

J65a89n 92S60o62u63č68e75k

26. 5. 2016 12:15

Napsal jste to dobře, ale obávám se, že od politiků a zvláště těch bruselských, se skutečné analýzy nedočkáte. O tom, co obnáší islám bylo napsáno mnoho knih (doporučuji např. Právo šaría pro nemuslimy od Billa Warnera nebo Eurabia od Lukáše Lhoťana). Oni bruselští papaláši dobře vědí, co je to islám, ale právě proto to před svými občany tají a používají dezinformace. Ona se totiž pravda nehodí do jejich plánu na vytvoření utopistického superstátu dle norem EU.

4 0
možnosti
Foto

Co je to tedy ŚARIA? Čtěte prosím pozorně....Šaria je vlastně koncentrátem celého Islámu. Neměnný a nezpochybnitelní kodex každého vyznavače Islámu. O Šarii není dovoleno pochybovat a diskutovat. Kdy by tak činil, se vystavuje trestu smrti, stejně jako každý kdo Islám příjme a pak se jej rozhodne opustit. Trestem za odpadlictví je smrt. Naopak.... Vyznavač pravé, islámské víry, má povinnost šířit Islám ohněm a mečem, zabíjet nevěřící a přivlastňovat si jejich majetek.V souladu s právem šaría neexistuje svoboda vyznání, neexistuje svoboda slova, neexistuje svoboda myšlení,neexistuje svoboda uměleckého projevu,neexistuje svoboda tisku, neexistuje rovnost mezi lidmi – nemuslim, káfir, není nikdy roven muslimovi,neexistuje jednotná ochrana pro všechny lidi – spravedlnost je dvojí, jedny zákony platí pro muslimské muže a jiné pak pro ženy a nemuslimy,neexistují rovnocenná práva pro ženy, ženy mohou být fyzicky trestány, nemuslimové nemají právo nosit zbraně,neexistuje demokracie, neboť demokracie znamená, že nemuslim je rovný muslimovi, ústava státu je člověkem vytvořený dokument nevědomosti, džáhilíje, protomusí být podřízen právu šaría, židé a křesťané jsou dhimmí – třetiřadí občané, všechny vlády musí následovat právo šaría,na rozdíl od obecného práva, šaría není výkladová, ani nesmí být měněna, neexistuje zde zlaté pravidlo chování (tj. čiň ostatním, co chceš, aby oni činiliMusíme pochopit to základní:...že, My Evropané jsme něco mezi psy a velbloudy a nemáme žádná práva. Pokud se k nám nahrne islámská komunita, naší povinností je jim sloužit a respektovat jejich práva a náboženství. Právu Šarija se musí podřídit celá Evropa. Naše pomoc a vstřícná gesta k nim jsou naší povinností a důkazem naší slabosti. Naší povinností je respektovat jejich požadavky ohledně oblékání, času modliteb, péče v nemocnicích, stravy, školských zákonů a podobně. Pokud se budeme podle toho chovat, až ovládnou Evropu, tak násmožná nechají žít.Otázka zní...... Mají pravdu ti, kteří říkají, že

6 0
možnosti

K29a53r14e17l 36M79a79s14e54k

26. 5. 2016 13:04

Naštěstí se ve všem mýlíte. Nemá smysl vyjmenovávat všechny bludy, stačí říct, že právo šária neplatí ve všech muslimských zemích, někde se uplatňují jeho prvky, jinde pouze rodinné a ne trestní právo... Opravdu to není všude jako u Saudů.

Těžko můžou trestat za odpadlictví smrtí tam, kde proti němu nemají zákony, kde trest smrti zrušili, jako v Turecku, nebo na něj vyhlásili moratorium, jako v Ománu.

Jojo, život se mění i v muslimských zemích a to je dobře.

1 0
možnosti

T84o94m22á16š 67P85í67c88l

26. 5. 2016 12:04

Otázky jsou položeny velmi logicky a nekonfliktně. Pro každého obhájce multikulturalismu by však hledání a nalézání odpovědí bylo velmi bolestivé. A co je nejhorší, oni to dobře vědí a o to větší je jejich odpor k tomu, aby se o to skutečně zajímali. Protože jakmile se do toho někdo z nich pustí a rázem se ocitne na straně myslících lidí, raději ho ze svého středu vyobcují a onálepkují.

1 0
možnosti

J63a95n 14Š90p37a26t64n37ý

26. 5. 2016 11:59

podle me staci normalni rozum - svycarske nepodavani rukou je presne ten priklad

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS